//
Nyheter

Senaste inlägg

Du får ha en fantastisk 77 års dag idag George Lazenby!

George Lazenby som har stämpeln tidernas korkade man som tog beslut från en kille hos en lokal Radiostation att inte göra fler James Bond filmer. George Robert Lazenby föddes 1939 i New South Wales i Australien och var det enda barnet till sina föräldrar, under hans begynnelse hade hans mamma och pappa en extremt ansträngd ekonomi … Fortsätt läsa

Notiser

  • Film: Tomorrow Never Dies Kanal: Sjuan Datum: Lördag 23 augusti 2014 Tid: 22:00 - 00:30 Skådespelare: Pierce, Brosnan, Jonathan Pryce,  Michelle Yeoh, Teri Hatcher Handling: Mediemoguln Elliot Carver vill gärna bli ny härskare i världen och vill helst skriva och ta fram sina egna nyheter genom att göra en krissituation att sänka Storbritanniens krigsfartyg HMS Devonshire till botten. Dessutom vill Carver att Storbritannien och Kina startar ett krig mellan varandra och att förlisningen av Devonshire att kineserna ligger bakom den attacken. James Bond tar upp jakten för att se till att inte blir något tredje världskrig och få stopp på Elliot Carvers stora medieimperium. Detta gör han tillsammans med sin motsvarighet i den Kinesiska underrättelsetjänsten Wai Lin. Hinner dessa två stoppa Carver innan det är försent?
  • Film: Never Say Never Again Kanal: Sjuan Datum: Fredag 8 augusti 2014 Tid: 21:00 Skådespelare: Sean Connery
  • Hallå! Skulle bara vilja säga att jamesbond007nu.wordpress.com agera någon storts anhalt på vägen tills att man får ordning på sin externa hårddisk och kan börja arbeta med den benfintliga webbplatsen igen. Så från och med nu tills ett tag framöver kommer alla James Bond nyheter att skrivas här.

James Bond nyheter

I fall du vet har en saftig nyhet om James Bond, serien eller om nästa Bond äventyr? Kontakta mig på webmaster@jamesbond007.nu så kan jag få reda på det.